Beste klanten,

Alle behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen, maar ook kinderen vanaf zeven jaar, kunnen baat hebben bij een goede massage.

Hieronder vindt u alle massages die ik aanbied. Maak voor één van de behandelingen op tijd een afspraak.

06-84365337

 Alle behandelingen hebben dezelfde prijs.

30 minuten               € 35,00

60 minuten               € 55,00

90 minuten               € 75,00

120 minuten               € 100,00

Duo 60 minuten         € 100,00

Duo 90 minuten          € 140.00

Duo 120 minuten       € 200,00

Uitbreiding bij minimaal 60 minuten massage:

Kruidenstempel:            € 10,00 p.p.

Hot & cold stone           € 10,00 p.p.

Traditionele Thaise massage:

Tijdens deze verkwikkende en krachtige massage wordt je lichaam in verschillende yogahoudingen gebracht terwijl druk wordt uitgeoefend op verschillende reflexpunten.

Deze massage zorgt voor ontspanning en energie en helpt vastzittende gewrichten los te maken en spierspanning te verlichten.

 

Thaise olie massage:

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën.

Deze zijn goed voor de huid.

De oliemassage is zacht therapeutisch en geeft rust en ontspanning.

 

Thaise kruidenstempel massage:

Bij de Thaise kruiden massage wordt uw lichaam met stempels, warme zakjes met kruiden, gemasseerd. De kruiden hebben een reinigende en relaxerende werking op uw lichaam.

De kruidenmassage is bij uitstek geschikt om uw bloedsomloop te stimuleren.

Voet, nek en schouder massage:

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

 

Hot en Cold stone massage

Bij een Hot en Coldstone massage, wordt er gebruik gemaakt van verwarmde en gekoelde stenen. Hierdoor wordt het een compleet in balans zijnde lichaamsmassage die het hele lichaam en geest harmonieert.

Door Hot en Coldstones te gebruiken is deze manier van masseren een zeer diep werkende, afval afvoerende en ontspannen behandeling voor het gehele lichaam. Hot en Coldstone massage ondersteunt alle niveaus van healing. Door een Hot en Coldstone massage kan het fysieke lichaam ontgiften, ontspannen en in balans komen, het ondersteunt ook het emotionele en het mentale helingsproces. Het brengt op alle vlakken harmonie en energie.

Hotstones worden in water opgewarmd tot 50 a 60 graden. De huid wordt met natuurzuivere olie, zoals amandelolie ingesmeerd zodat de warme stenen soepel kunnen glijden over de huid. Het is mogelijk om etherische oliën, bijvoorbeeld Eucalyptus olie door de amandelolie te mengen voor een extra werking. Daarna worden de warme stenen aan het lichaam gepresenteerd zodat het lichaam kan wennen aan de warmte van de stenen. Als het lichaam gewend is aan de warmte dan wordt er met de stenen in lange, korte, snelle en rustige bewegingen gemasseerd. Met regelmaat zullen de warme stenen vervangen worden voor nieuwe want deze koelen af tijdens de massage. Dat komt doordat het lichaam de warmte van de stenen opneemt.Hot Stone massage ontspant het lichaam en activeert deze om afvalstoffen los te laten en af te voeren.

 

Coldstones moeten zeer goed gekoeld zijn, tot ongeveer 7 graden celcius. Er wordt een paar keer tijdens de massage met één of twee koude stenen langzaam met één strijk beweging over de huid bewogen. Dit ter afsluiting van het deel dat een Hotstone massage heeft ondergaan en het in balans brengen van het gemasseerde deel. Coldstone massage ondersteund ook de werking van de Hotstone massage in de behandeling. Het helpt het lichaam nog beter de afvalstoffen afvoeren maar ook om mogelijke nare gevolgen van alleen een Hotstone behandeling te voorkomen. Te veel warmte in het lichaam kan oververhitting veroorzaken met allerlei nare gevolgen. Zo kan men hoofdpijn krijgen en misselijk worden. Er kan met koude stenen ook gemasseerd of gerold worden op delen van het lichaam waar het nodig is ter ondersteuning van het helingsproces ter plekke. Ook zal dit proces ontstekingsremmend werken, anders dan de Hotstones.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is er speciaal op gericht om jou en je ongeboren kindje een relax moment te gunnen.

Er komt als aanstaande moeder veel op je af en ook je lichaam verandert continu tijdens je zwangerschap. Deze massage zorgt er voor dat je mentale gezondheid verbeterd, je beter slaapt, minder vocht vasthoud, pijn verlicht, je bloedcirculatie verbetert, je weerstand versterkt en de kans op een vroeggeboorte verkleint.

Deze massage mag vanaf een zwangerschap van 12 weken tot aan de geboorte worden gegeven.

Buasiri is een nette massage salon. Dit betekent dat er geen erotische handelingen plaats vinden. Wij vinden het belangrijk om deze boodschap helder en duidelijk over te brengen.