Beste klanten,

Hieronder vindt u alle massage die ik aanbied. Maak voor één van de behandelingen op tijd een afspraak.

06-84365337 alle behandelingen hebben dezelfde prijs.

30 minuten € 35,00

60 minuten € 55,00

90 minuten € 75,00

120 minuten € 100,00

Traditionele Thaise massage:

Deze behandeling is inclusief kruiden en voetmassage.

Tijdens deze verkwikkende en krachtige massage wordt je lichaam in verschillende yogahoudingen gebracht terwijl druk wordt uitgeoefend op verschillende reflexpunten. Deze massage zorgt voor ontspanning en energie en helpt vastzittende gewrichten los te maken en spierspanning te verlichten.

 

Thaise olie massage:

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën. Deze zijn persoonlijk door ons in Thailand geselecteerd.
De oliemassage is zacht therapeutisch en geeft rust en ontspanning.

 

Thaise kruidenstempel massage:

Bij de Thaise kruiden massage wordt uw lichaam met stempels, warme zakjes met kruiden, gemasseerd. De kruiden hebben een reinigende en relaxeerde werking op uw lichaam. De kruidenmassage is bij uitstek geschikt om uw bloedsomloop te stimuleren.

Voet, nek en schouder massage:

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Buasiri is een nette massage salon. Dit betekent dat er geen erotische handelingen plaats vinden. Wij vinden het belangrijk om deze boodschap helder en duidelijk over te brengen.